Seguir
Flávio Martins Montenegro
Flávio Martins Montenegro
Pesquisador Científico, nível VI, do Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL
E-mail confirmado em ital.sp.gov.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Green banana pasta: an alternative for gluten-free diets
RP Zandonadi, RBA Botelho, L Gandolfi, JS Ginani, FM Montenegro, ...
Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics 112 (7), 1068-1072, 2012
1382012
Effect of extruded wheat flour and pre-gelatinized cassava starch on process and quality parameters of French-type bread elaborated from frozen dough
F Ortolan, LTG Brites, FM Montenegro, M Schmiele, CJ Steel, ...
Food Research International 76, 402-409, 2015
592015
Avaliação da influência dos processos de lecitinação e de aglomeração nas propriedades físicas de achocolatado em pó
FZ Vissotto, FM Montenegro, JM Santos, SJR Oliveira
Food Science and Technology 26, 666-671, 2006
582006
Propriedades tecnológicas e sensoriais de pães fortificados com ferro
EH Nabeshima, RCSC Ormenese, FM Montenegro, E Toda, MS Sadahira
Food Science and Technology 25, 506-511, 2005
352005
Influence of milling whole wheat grains and particle size on thermo-mechanical properties of flour using Mixolab
J Bressiani
332019
Efeito das gomas guar e xantana em bolos como substitutos de gordura
F ZAMBRANO, A HIKAGE, RCC ORMENESE, FM Montenegro, ...
Brazilian Journal of Food Technology 8 (1), 63-71, 2005
262005
Effects of fat replacement on properties of whole wheat bread
PM Scheuer, B Mattioni, PLM Barreto, FM Montenegro, CR Gomes-Ruffi, ...
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences 50, 703-712, 2014
252014
Qualidade física e sensorial de biscoitos doces com fécula de mandioca
JC Vieira, FM Montenegro, AS Lopes, RS Pena
Ciência rural 40, 2574-2579, 2010
212010
Characterization of Brazilian wheat cultivars for specific technological applications
PM Scheuer, A Francisco, MZ Miranda, PJ Ogliari, G Torres, V Limberger, ...
Food Science and Technology 31, 816-826, 2011
182011
Influência da adição de fécula de mandioca nas características do pão tipo chá
JC Vieira, FM Montenegro, AS Lopes, RS Pena
Boletim Ceppa 28 (1), 37-48, 2010
162010
Biscoitos de polvilho azedo enriquecidos com fibras solúveis e insolúveis
FM Montenegro, CR Gomes-Ruffi, CA Vicente, FP Collares-Queiroz, ...
Food Science and Technology 28, 184-191, 2008
16*2008
Influência do uso simultâneo de ácido ascórbico e azodicarbonamida na qualidade do pão francês
AS Lopes, RCSC Ormenese, FM Montenegro, PG Ferreira Júnior
Food Science and Technology 27, 307-312, 2007
142007
Evaluation of the influence of lecithination and agglomeration on the physical properties of a cocoa powder beverage (cocoa powder beverage lecithination and agglomeration)
FZ Vissotto, FM Montenegro, JM Santos, SJR Oliveira
Food Science and Technology 26, 666-671, 2006
122006
Avaliação da qualidade tecnológica da farinha de trigo
FM Montenegro, R Ormenese
Campinas: Cereal Chocotec ITAL, 2008
102008
Avaliação do desempenho tecnológico de misturas de farinhas de triticale e trigo em produtos de panificação
FM Montenegro
Universidade Estadual de Campinas–Faculdade de Engenharia de Alimentos …, 2011
72011
Effect of guar and xanthan gums as fat substitutes in industrially produced cakes.
F Zambrano, A Hikage, RCC Ormenese, FM Montenegro, ...
52005
Characterization and regeneration potential of vital wheat gluten treated with non-thermal plasma
JHT Barros, FM Montenegro, CJ Steel
Journal of Cereal Science 104, 103402, 2022
42022
Physical and sensorial quality of sweet cookies with cassava starch/Qualidade fisica e sensorial de biscoitos doces com fecula de mandioca.
JC Vieira, FM Montenegro, AS Lopes, R da Silva Pena
Ciência Rural 40 (12), 2574-2580, 2010
42010
Effects of microwave-generated non-thermal plasma treatment applied to wheat flour and bran
FM Montenegro, A Marsaioli Junior, MN Berteli, J Amorim Filho, ...
32021
Effect of sunflower protein meal and electrostatic complexes of sunflower meal-pectin on the cake crumb structure and color
RC Giarola, EH Nabeshima, J Michelazzo Campopiano, RA Ferrari, ...
Journal of Food Science and Technology 59 (4), 1419-1428, 2022
22022
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20