Seguir
Gelcirene de Albuquerque Costa
Gelcirene de Albuquerque Costa
E-mail confirmado em ufrpe.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
The budget of carbon in the farming of the Amazon river prawn and tambaqui fish in earthen pond monoculture and integrated multitrophic systems
DL Flickinger, GA Costa, DP Dantas, DC Proença, FS David, ...
Aquaculture Reports 17, 100340, 2020
462020
Population dynamics and stock assessment of Colossoma macropomum caught in the Manacapuru Lake system (Amazon Basin, Brazil)
CP Campos, RG Costa Sousa, MF Catarino, G de Albuquerque Costa, ...
Fisheries Management and Ecology 22 (5), 400-406, 2015
362015
Technical feasibility of integrating Amazon river prawn culture during the first phase of tambaqui grow-out in stagnant ponds, using nutrient-rich water
DP Dantas, DL Flickinger, GA Costa, SR Batlouni, P Moraes-Valenti, ...
Aquaculture 516, 734611, 2020
352020
The budget of nitrogen in the grow‐out of the Amazon river prawn (Macrobrachium amazonicum Heller) and tambaqui (Colossoma macropomum Cuvier) farmed …
DL Flickinger, GA Costa, D P. Dantas, P Moraes‐Valenti, WC Valenti
Aquaculture Research 50 (11), 3444-3461, 2019
312019
Improving production and diet assimilation in fish-prawn integrated aquaculture, using iliophagus species
AC Franchini, GA Costa, SA Pereira, WC Valenti, P Moraes-Valenti
Aquaculture 521, 735048, 2020
282020
Economic effects of production scale, use of agricultural greenhouses, and integration of tropical aquaculture species when farming in a subtropical climate
DP Dantas, DL Flickinger, GA Costa, P Moraes-Valenti, WC Valenti
Aquaculture International 30 (2), 547-579, 2022
82022
Determinação das fontes de alimentos no cultivo do camarão-da-amazônia e tambaqui, utilizando isótopos estáveis
GDEA COSTA
22017
Rastreabilidade de camarão amazônico proveniente de cultivo e ambiente natural utilizando a técnica de isótopos estáveis
GA Costa
Universidade Estadual Paulista (Unesp), 2013
12013
DETERMINAÇÃO DO RENDIMENTO DE CURIMATÃ (Prochilodus nigricans, Agassiz, 1829) ORIUNDAS DA AQUICULTURA
CB Leite, G de Albuquerque Costa
Fórum de Integração Ensino, Pesquisa, Extensão e Inovação Tecnológica do …, 2019
2019
BENEFICIAMENTO E PROCESSAMENTO DO PESCADO
V da Rocha Sobral, IR de Carvalho, G de Albuquerque Costa, MF Pontes
Fórum de Integração Ensino, Pesquisa, Extensão e Inovação Tecnológica do …, 2018
2018
Perfil de ácidos graxos em pirarucu (Arapaima gigas, Schinz 1822)
G de Albuquerque Costa
Universidade Federal do Amazonas, 2010
2010
Enriquecimento de macarrão com proteínas de pescado
G de Albuquerque Costa
Universidade Federal do Amazonas, 2009
2009
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–12