Follow
Marco Antônio Pereira da Silva
Marco Antônio Pereira da Silva
Professor da Zootecnia do IF Goiano - Campus Rio Verde
Verified email at ifgoiano.edu.br - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Chemical composition and toxicological evaluation of Hyptis suaveolens (L.) Poiteau (LAMIACEAE) in Drosophila melanogaster and Artemia salina
JWA Bezerra, AR Costa, MAP Da Silva, MI Rocha, AA Boligon, ...
South African Journal of Botany 113, 437-442, 2017
912017
Okara: A soybean by-product as an alternative to enrich vegetable paste
RM Guimarães, TE Silva, AC Lemes, MCF Boldrin, MAP da Silva, ...
Lwt 92, 593-599, 2018
842018
Evaluating technological quality of okara flours obtained by different drying processes
RM Guimarães, EI Ida, HG Falcão, TAM de Rezende, J de Santana Silva, ...
LWT 123, 109062, 2020
432020
Okara flour: Its physicochemical, microscopical and functional properties
DC Santos, JG Oliveira Filho, JS Silva, MF Sousa, MS Vilela, MAP Silva, ...
Nutrition & Food Science 49 (6), 1252-1264, 2019
382019
Estrutura e estabilidade das micelas de caseína do leite bovino
RB Brasil, ES Nicolau, JF Cabral, MAP Silva
Ciênc. Anim.(Impr.), 71-80, 2015
362015
Variação da qualidade do leite cru refrigerado em função do período do ano e do tipo de ordenha
MAP da Silva, PA dos Santos, JW da Silva, KM Leão, AN de Oliveira, ...
Revista do Instituto Adolfo Lutz 69 (1), 112-118, 2010
322010
Obtenção de licor de leite a partir de diferentes fontes alcoólicas
JC Barros, PA dos Santos, J dos Santos Isepon, JW da Silva, ...
Global Science and Technology 1 (1), 2008
272008
Secagem da casca e polpa da banana verde (Musa acuminata): Propriedades físicas e funcionais da farinha.
J Quixabeira Gonçalves, MA Pereira da Silva, G Rocha Plácido, M Caliari, ...
Global Science & Technology 9 (3), 2016
242016
Efeito do tempo e da temperatura de refrigeração no desenvolvimento de microrganismos psicrotróficos em leite cru refrigerado coletado na macrorregião de Goiânia–GO
PA dos Santos, MAP da Silva, CM de Souza, J dos Santos Isepon, ...
Ciência Animal Brasileira/Brazilian Animal Science 10 (4), 1237-1245, 2009
222009
IOGURTE SABOR BANANA (Musa AAB, subgrupo prata) ENRIQUECIDO COM FARINHA DA CASCA DE JABUTICABA (Myrciaria jabuticaba (Vell.) Berg.).
H Campos Pádua, MA Pereira da Silva, D Gonçalves Souza, ...
Global Science & Technology 10 (1), 2017
202017
Evaluation of antiparasitary, cytotoxic and antioxidant activity and chemical analysis of Tarenaya spinosa (Jacq.) Raf.(Cleomaceae)
JWA Bezerra, C Coronel, MCV Gómez, M Rolón, CV Nunez, DR Da Silva, ...
South African journal of botany 124, 546-555, 2019
192019
Physical and chemical characteristics and instrumental color parameters of passion fruit (Passiflora edulis Sims)
MAP da Silva, GR Pl&acido, M Caliari, B de Sousa Carvalho, RM da Silva, ...
African Journal of Agricultural Research 10 (10), 1119-1126, 2015
192015
Avaliação da qualidade do leite cru em função do tipo de ordenha e das condições de transporte e armazenamento
RB Brasil, MAP da Silva, TS Carvalho, JF Cabral, ES Nicolau, RBS Neves
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 67 (389), 34-48, 2012
192012
Sensory and Yield Response Surface Analysis of Supercritical CO
AL Oliveira, SS Silva, MAP Da Silva, MN Eberlin, FA Cabral
J. Food Sci 38 (7), 38-42, 2007
192007
Avaliação microbiológica de queijos Minas Frescal comercializados na cidade de Ilha Solteira-SP
JS Isepon, PA Santos, MAP Silva
Hig. aliment, 89-94, 2003
192003
Garlic: Kinetic drying and thermodynamic properties
C Cagnin, MS Lima, RM Silva, MAP Silva, GR Plácido, BSM Freitas, ...
Bioscience Journal 33 (4), 905-913, 2017
172017
Effect of whey storage on physicochemical properties, microstructure and texture profile of ricotta cheese
JLF Souza, MAP da Silva, RCF da Silva, RM do Carmo, RG de Souza, ...
African Journal of Biotechnology 15 (47), 2649-2658, 2016
162016
Influência do transporte a granel na qualidade do leite cru refrigerado
MAP da Silva, PA dos Santos, J dos Santos Isepon, CS Minafra, ME Lage, ...
Revista do Instituto Adolfo Lutz 68 (3), 381-387, 2009
152009
Relação da composição química do leite com o nível de produção, estádio de lactação e ordem de parição de vacas mestiças
JF Cabral, MAP da Silva, TS Cardoso, RB Brasil, JC Garcia, ...
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 71 (4), 2016
142016
Effect of chitosan-based coating on postharvest quality of tangerines (Citrus deliciosa Tenore): Identification of physical, chemical, and kinetic parameters during storage
GR PlÃ, RM da Silva, C Cagnin, MD Cavalcante, MAÃP da Silva, ...
African Journal of Agricultural Research 11 (24), 2185-2192, 2016
142016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20