Flow properties of concentrated juices at low temperatures. MA Rao, HJ Cooley, AA Vitali Food technology 38, 1984 | 250 | 1984 |
Flow properties of low‐pulp concentrated orange juice: effect of temperature and concentration AA Vitali, MA Rao Journal of Food Science 49 (3), 882-888, 1984 | 212 | 1984 |
Flow behavior of guava puree as a function of temperature and concentration AA VITALI, MA Rao Journal of Texture Studies 13 (3), 275-289, 1982 | 121 | 1982 |
Flow properties of low‐pulp concentrated orange juice: serum viscosity and effect of pulp content AA Vitali, MA Rao Journal of Food Science 49 (3), 876-881, 1984 | 107 | 1984 |
Kinetics of ochratoxin A destruction during coffee roasting MBM Ferraz, A Farah, BT Iamanaka, D Perrone, MV Copetti, VX Marques, ... Food Control 21 (6), 872-877, 2010 | 79 | 2010 |
Migration of patulin in apples MH Taniwaki, ADA Vitali, MNU Eiroa Journal of food protection 55 (11), 902-904, 1992 | 76 | 1992 |
Recuperação de proteínas do soro de leite por meio de coacervação com polissacarídeo CD Capitani, MTB Pacheco, HF Gumerato, A Vitali, FL Schmidt Pesquisa agropecuária brasileira 40, 1123-1128, 2005 | 63* | 2005 |
Tecnologia de quebra do coco babaçu (Orbignya speciosa) MP Soler, AA Vitali, EF Muto Food Science and Technology 27, 717-722, 2007 | 61 | 2007 |
Preparação, modificação e caracterização de membranas assimetricas para clarificação de suco de fruta JCC Petrus [sn], 1997 | 53 | 1997 |
Heat transfer model performance in simulation of process deviations AA Teixeira, MO Balaban, SPM Germer, MS Sadahira, RO Teixeira‐Neto, ... Journal of food science 64 (3), 488-493, 1999 | 40 | 1999 |
Reações de transformação e vida-de-prateleira de alimentos processados RO Teixeira Neto, AA Vitali, DG Quast Campinas: Ital, 2004 | 38 | 2004 |
Viscosity behavior of concentrated passion fruit juice AA Vitali, SM Roig, MA Rao Confructa 19 (5), 201-206, 1974 | 38 | 1974 |
Rheology of sucrose‐CMC model solution MI BERTO, ANACA GRATÃTO, AA VITALI Journal of texture studies 34 (4), 391-400, 2003 | 22 | 2003 |
A study of water activity and electrical conductivity in fruit juices: Influence of temperature and concentration S Moura, ADA Vitali, MD Hubinger Brazilian Journal Food Technology 2, 31-38, 1999 | 22 | 1999 |
Vida de prateleira de alimentos AA Vitali, DG Quast Reações de transformações e vida de prateleira de alimentos processados …, 2004 | 21 | 2004 |
Produção e caracterização de microparticulas obtidas por spray drying e coacervação complexa e seu uso para alimentação de larvas de peixes ID Alvim [sn], 2005 | 17 | 2005 |
Introdução à cinética de reação em alimentos RO Teixeira Neto, AA Vitali, S Moura Moura SCSR, Germer SPM. Reações de transformação e vida-de-prateleira de …, 2004 | 17 | 2004 |
Propriedades termofísicas de soluções modelo similares a creme de leite SCSR MOURA, AA VITALI, VCL FRANÇA Food Science and Technology 21, 209-215, 2001 | 17 | 2001 |
Preservação de polpa de goiaba por métodos combinados R Torrezan [sn], 1996 | 15 | 1996 |
Rheological behavior of coconut milk AA Vitali, MP Soler, MA Rao J. Food Eng. Proc. App 1, 33-38, 1985 | 15 | 1985 |