Get my own profile
Public access
View all3 articles
6 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Glaucia Maria PastoreCampinas University UNICAMPVerified email at unicamp.br
- Gustavo Araujo PereiraFederal University of Pará - Institute of Technology - School of Food EngineeringVerified email at ufpa.br
- Eric Keven SilvaUniversity of CampinasVerified email at unicamp.br
- Nayara Macedo Peixoto AraujoUniversidade Estadual de CampinasVerified email at dac.unicamp.br
- Marcos N. EberlinMackenzie Presbyterian University - School of EngeneeringVerified email at mackenzie.br
- Maria Angela A. MEIRELESDEA/FEA/UNICAMPVerified email at lasefi.com
- Mário Roberto Maróstica JuniorProfessor UNICAMPVerified email at fea.unicamp.br
- Martha Elisa Ferreira de AlmeidaProfessora do Curso de Nutrição, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Campus Rio ParanaíbaVerified email at ufv.br
- Iramaia Angelica Neri NumaFaculty of Food Enginerring at States University of CampinasVerified email at unicamp.br
- Damila Rodrigues de MoraisPós Doc, UnicampVerified email at iqm.unicamp.br
- Diego BotrelUniversidade Federal de LavrasVerified email at ufla.br
- Célio Fernando Figueiredo AngoliniAdjunct Professor at UFABCVerified email at ufabc.edu.br
- Ana Lúcia Tasca Gois RuizPesquisador, Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade Estadual de CampinasVerified email at g.unicamp.br
- Marina Vilar GeraldiPhD StudentVerified email at dac.unicamp.br
- Virgínia Souza SantosProfessora do curso de Nutrição, UniversidadeVerified email at ufv.br
- David de Paulo FariasState University of CampinasVerified email at dac.unicamp.br
- Larissa Akemi KidoUNICAMPVerified email at dac.unicamp.br
- Regiane Victória de Barros FernandesUniversidade Federal de LavrasVerified email at dqi.ufla.br
- Marleny D. Aranda SaldanaProfessor, Food/Bio-Engineering ProcessingVerified email at ualberta.ca
- Bruno Nicolau PaulinoProfessor, Universidade Federal da BahiaVerified email at ufba.br