Follow
Flávia Della Lucia
Flávia Della Lucia
Professora da Faculdade de Nutrição, Universidade Federal de Alfenas, MG
Verified email at unifal-mg.edu.br
Title
Cited by
Cited by
Year
Influence of Marolo (Annona crassiflora Mart.) Pulp Intake on the Modulation of Mutagenic/Antimutagenic Processes and Its Action on Oxidative Stress In Vivo
NRV Dragano, VP de Venancio, FBA Paula, F Della Lucia, MJO Fonseca, ...
Plant foods for human nutrition 65, 319-325, 2010
392010
Quality of beef burger with addition of wet okara along the storage
RBS Oliveira, FD Lucia, EB Ferreira, RME Oliveira, CJ Pimenta, ...
Ciência e Agrotecnologia 40, 706-717, 2016
192016
Avaliação da influência dos milhos QPM nas características sensoriais de bolo
FL Rocha, VPR Minim, F Della Lucia, LA Minim, JSR Coimbra
Food Science and Technology 23, 129-134, 2003
13*2003
Estratégia de educação alimentar e nutricional na prevenção de distúrbios nutricionais em pré-escolares
MA Teodoro, LMPG dos Santos, DB Lima, EB Ferreira, F Della Lucia
Extensio: Revista Eletrônica de Extensão 15 (31), 15-30, 2018
112018
Physicochemical and sensory quality of several commercial Brazilian chocolate milk beverages
F Della Lucia, JR Do Carmo, CSN Morais, CA Nunes, ACM Pinheiro, ...
International Journal of Dairy Technology 69 (3), 364-371, 2016
102016
Caracterização físico-química e sensorial de néctares de uva tradicionais e light
MS Santana, F Della Lucia, EB Ferreira, M de Oliveira Lopes
Revista da Universidade Vale do Rio Verde 10 (2), 229-238, 2012
92012
Caracterização físico-química e sensorial de néctares de uva tradicionais e light
MS Santana, F Della Lucia, EB Ferreira, M de Oliveira Lopes
Revista da Universidade Vale do Rio Verde 10 (2), 229-238, 2012
92012
Crescendo com saúde e nutrição: aplicação do lúdico na educação nutricional
DB Lima, TM Simões, FD Lucia, CF Miguel, ACV Moraes, CR Ferreira, ...
extensão 8 (2), 59-67, 2009
92009
Acceptability of yoghurt with Marolo pulp (Annona crassiflora Mart.) in the traditional and diet/light formulations
F Della Lucia, EB Ferreira, RC dos SANTOS, MAM Moreira, SC Corrêa
Revista da Universidade Vale do Rio Verde 10 (2), 85-92, 2013
82013
The impact of the use of FacebookTM on social support networks and symptoms of depression reported by the elderly
BCS Silva, AA de Ávila, G da Silva Rocha, DP Nunes, F Della Lucia, ...
International Psychogeriatrics 32 (3), 407-408, 2020
72020
Avaliação antropométrica e educação nutricional de escolares de 1ª a 4ª série de uma escola estadual do município de Araraquara
ALC Faria, JF Santos, JM Fogolin, L Andrade, PG Fassini, ...
Revista Uniara 15, 189-99, 2004
72004
Shelf life prediction for non-accelerated studies (shenon) applied to minimally processed eggplant
N da Silva Martins, EB Ferreira, SMS de Piedade, F Della Lucia
Journal of Food and Nutrition Research 4 (9), 592-595, 2016
52016
Physicochemical and sensory quality of several commercial Brazilian chocolate milk beverages.
FD Lucia, JR Do Carmo, CSN Morais, CA Nunes, ACM Pinheiro, ...
International Journal of Dairy Technology 69 (3), 364-371, 2016
42016
Marolo (Annona crassiflora Mart.): gerando trabalho e renda
ML Rezende, L Azevedo, M Polo, F Della Lucia, MR Martins
Extensio: Revista Eletrônica de Extensão 8 (11), 81-91, 2011
42011
Cocoa and unripe banana flour beverages improve anthropometric and biochemical markers in overweight women: A randomised double-blind study
FLR de Oliveira Lomeu, CR Vieira, F Della Lucia, SMOM Veiga, ...
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 2020
32020
Ações de educação alimentar e nutricional na prevenção da anemia: saúde do pré-escolar
LMPG dos Santos, MA Teodoro, TCC Porto, F Della Lucia, ...
Revista Ciência em Extensão 15 (4), 30-46, 2019
32019
Percepção sensorial e análise química de tempero e sal hipossódico como alternativas para dietas hipossódicas
ACB Fortes, F Della Lucia, PO Luccas, L Azevedo, EB Ferreira
Revista da Universidade Vale do Rio Verde 10 (2), 164-172, 2013
32013
Percepção sensorial e análise química de tempero e sal hipossódico como alternativas para dietas hipossódicas
ACB Fortes, F Della Lucia, PO Luccas, L Azevedo, EB Ferreira
Revista da Universidade Vale do Rio Verde 10 (2), 164-172, 2013
32013
Avaliação físico-química e sensorial de leite UAT (ultra alta temperatura) produzido no Brasil e na Argentina
F Della Lucia
Universidade Federal de Viçosa., 1999
31999
Características nutricionais e funcionais do marolo (Annona crassiflora Mart.)
LF de Paiva Lourenção, BMD Paula, OL Tavano, F Della Lucia
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 17 (1), 2023
12023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20