Mechanical properties and water vapour permeability of hydrolysed collagen–cocoa butter edible films plasticised with sucrose AL Fadini, FS Rocha, ID Alvim, MS Sadahira, MB Queiroz, RMV Alves, ... Food Hydrocolloids 30 (2), 625-631, 2013 | 101 | 2013 |
Chewy candy as a model system to study the influence of polyols and fruit pulp (açai) on texture and sensorial properties LB da Silva, MB Queiroz, AL Fadini, RCC da Fonseca, SPM Germer, ... LWT-Food Science and Technology 65, 268-274, 2016 | 76 | 2016 |
Innovative strategy based on combined microencapsulation technologies for food application and the influence of wall material composition AL Fadini, ID Alvim, IP Ribeiro, LG Ruzene, LB da Silva, MB Queiroz, ... LWT 91, 345-352, 2018 | 53 | 2018 |
Influência de diferentes agentes de corpo nas características reológicas e sensoriais de chocolates diet em sacarose e light em calorias CR Gomes, FZ Vissotto, AL Fadini, EV Faria, AM Luiz Food Science and Technology 27, 614-623, 2007 | 35 | 2007 |
Effect of differently processed açai (Euterpe oleracea Mart.) on the retention of phenolics and anthocyanins in chewy candies LB da Silva, FE Annetta, AB Alves, MB Queiroz, AL Fadini, MG da Silva, ... International journal of food science & technology 51 (12), 2603-2612, 2016 | 22 | 2016 |
Optimization of the production of double-shell microparticles containing fish oil AL Fadini, I Dutra Alvim, KBF Paganotti, L Bataglia da Silva, ... Food science and technology international 25 (5), 359-369, 2019 | 18 | 2019 |
Co-crystallization of paprika oleoresin and storage stability study V Federzoni, ID Alvim, AL Fadini, LB SILVA, MB Queiroz Food Science and Technology 39, 182-189, 2019 | 13 | 2019 |
Influência de diferentes ingredientes na textura de balas moles produzidas com e sem goma gelana AL FADINI, F FACCHINI, MB QUEIROZ, K YOTSUYANAGI, VDA ANJOS Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos 21 (1), 131-140, 2003 | 13* | 2003 |
Características sensoriais e de textura de chicles drageados diet produzidos com diferentes tipos de polióis AL FADINI, DCP JARDIM, MB QUEIROZ, AP BERTIN, P EFRAIM, ... Braz. J. Food Technol 8 (2), 113-119, 2005 | 8 | 2005 |
Microparticles loaded with fish oil: stability studies, food application and sensory evaluation AL Fadini, ID Alvim, CA Carazzato, KBF Paganotti, AMRO Miguel, ... Journal of Microencapsulation 38 (6), 365-380, 2021 | 5 | 2021 |
Isotermas de sorção de umidade e estudo de estabilidade de macadâmias drageadas AL FADINI, PMP SILVA, DCP JARDIM, FZ VISSOTO, MB QUEIROZ, ... Braz. J. Food Technol 9 (2), 83-88, 2006 | 5 | 2006 |
Sucrose solubility equilibrium in multicomponent sugar mixtures. MB Queiroz, IRL Braúna, AL Fadini, TG Kieckbusch | 3 | 2008 |
Efeito da adição do açúcar invertido e do tempo de batimento nas características físicas do marshmallow MB QUEIROZ, ACGG RAFFAINI, AL FADINI Braz. J. Food Technol 6 (2), 359-364, 2003 | 3* | 2003 |
Solubilidade de equilíbrio de sacarose em misturas multicomponentes de açúcares MB Queiroz, IRL Braúna, AL Fadini, TG Kieckbusch Braz. J. Food Tech 11, 70-77, 2008 | 2 | 2008 |
Sensory and texture characteristics of panned sugarless chewing gum, produced with different kinds of polyols. AL Fadini, DCP Jardim, MB Queiroz, AP Bertin, P Efraim, EEM Mori | 2 | 2005 |
Determinaçäo experimental da difusividade térmica de chocolate tipo cobertura FZ Vissotto, V Luccas, AA Vitali, AL Fadini, IC Gennaro Colet. Inst. Tecnol. Alimentos 27 (1/2), 112-118, 1997 | 2 | 1997 |
Moisture sorption isotherms and a stability study of panned macadamia. AL Fadini, PMP Silva, DCP Jardim, FZ Vissoto, MB Queiroz, G Batista | 1 | 2006 |
IMPACTO DA ROTULAGEM ORGÂNICA NA ACEITAÇÃO SENSORIAL DE BALAS DE GOMA G de Castilho Queiroz, GMC Hernandes, RF Paschoalin, MB Queiroz, ... Revista Engenharia e Tecnologia Aplicada-UNG-Ser 4 (1), 20-29, 2021 | | 2021 |
Innovative microencapsulation strategy for addition of functional ingredients in processed foods= Estratégia inovadora em microencapsulação para inserção de ingredientes … AL Fadini [sn], 2020 | | 2020 |
Study of the variables affecting the gumming of the macadamia nuts: gumming solution concentration, revolving pan rotation speed and number of applications. AL Fadini, P Nakamura, MB Queiroz, G Cardozo | | 2006 |