Encapsulated thyme (Thymus vulgaris) essential oil used as a natural preservative in bakery product ND Gonçalves, FL Pena, A Sartoratto, C Derlamelina, MCT Duarte, ... Food Research International 96, 154-160, 2017 | 155 | 2017 |
Microbiological Quality of Organic and Conventional Leafy Vegetables VV Merlini, FL Pena, DT da Cunha, JM de Oliveira, MA Rostagno, ... Journal of Food Quality 2018, 2018 | 29 | 2018 |
High-intensity-exercise-induced intestinal damage is protected by fermented milk supplemented with whey protein, probiotic and pomegranate (Punica granatum L.) FM Chaves, IL Baptista, FM Simabuco, PGF Quaresma, FL Pena, ... British Journal of Nutrition 119 (8), 896-909, 2018 | 22 | 2018 |
Probiotic fermented milk with high content of polyphenols: Study of viability and bioaccessibility after simulated digestion FL Pena, MC Souza, MCPR Valle, RMN Bezerra, MA Rostagno, ... International Journal of Dairy Technology 74 (1), 170-180, 2021 | 18 | 2021 |
Qualidade microbiológica de fórmulas infantis administradas em hospital público do município de Campinas, São Paulo A Reginato, FL Pena, FKS Trento, LCRS Giordano, H Kinchoku, ... Segurança Alimentar e Nutricional 21 (1), 387-394, 2014 | 10 | 2014 |
Effects of Lacticaseibacillus rhamnosus GG supplementation, via food and non-food matrices, on children’s health promotion: A scoping review D Xavier-Santos, NK Scharlack, F de Lima Pena, AEC Antunes Food Research International, 111518, 2022 | 9 | 2022 |
Changes in Phenolic Compound and Antioxidant Activity of Germinated Broccoli, Wheat, and Lentils during Simulated Gastrointestinal Digestion RF Miyahira, F de Lima Pena, GA Fabiano, J de Oliveira Lopes, ... Plant Foods for Human Nutrition, 1-8, 2022 | 5 | 2022 |
Avaliação microbiológica de hortaliças minimamente processadas disponíveis no mercado e servidas em redes de fast-food e em unidades de alimentação e nutrição nas cidades de … FL Pena, KH Paulo, L Soragni, LT Duarte, AEC Antunes Segurança Alimentar e Nutricional 22 (1), 633-643, 2015 | 4 | 2015 |
Potential application for antimicrobial and antileukemic therapy of a flavonoid-rich fraction of Camellia sinensis MC de Souza, LM de Souza Mesquita, FL Pena, L Tamborlin, LC da Silva, ... Food Chemistry Advances, 100042, 2022 | 3 | 2022 |
Desenvolvimento e estudo de digestão simulada de bebida láctea contendo probiótico, concentrado proteico do soro de leite e romã (Punica granatum L.) FL Pena [sn], 2019 | | 2019 |
Digestão simulada de formulações de bebida esportivas contendo diferentes probióticos L de Carvalho Fino, AEA de Moraes, FL Pena, TR da Silva, ... Revista dos Trabalhos de Iniciação Científica da UNICAMP, 2018 | | 2018 |
Segurança microbiológica de hortaliças de cultivo orgânico LT da Silva, AEA de Moraes, VV Merlini, GVR Pereira, FL Pena, ... Revista dos Trabalhos de Iniciação Científica da UNICAMP, 2018 | | 2018 |
Determinação do teor de compostos fenólicos e avaliação fisico-química de bebida esportiva probiótica contendo suco de romã e concentrado protéico do soro de leite TR da Silva, AEA de Moraes, FL Pena, L de Carvalho Fino, ... Revista dos Trabalhos de Iniciação Científica da UNICAMP, 2018 | | 2018 |
Avaliação da qualidade microbiológica de vegetais folhosos de produção convencional GVR Pereira, LT Silva, VV Merlini, RB Rossi, FC Silva, FL Pena, ... | | |