Seguir
Angela Furtado
Angela Furtado
Pesquisadora Embrapa Agroindústria de Alimentos
Email confirmado em embrapa.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Grape by‐product extracts against microbial proliferation and lipid oxidation: a review
GN Mattos, RV Tonon, AAL Furtado, LMC Cabral
Journal of the Science of Food and Agriculture 97 (4), 1055-1064, 2017
1312017
Aproveitamento de resíduos agroindustriais: produção de enzimas a partir da casca de coco verde.
MAZ COELHO, SGF LEITE, MF Rosa, AAL FURTADO
Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos, Curitiba, v. 19 …, 2001
872001
Utilização da casca de coco como substrato agrícola.
MF ROSA, FC Bezerra, D Correia, FJS SANTOS, FAP de Abreu, ...
Fortaleza: Embrapa Agroindustria Tropical, 2002, 2002
732002
Processo agroindustrial: obtenção de pó de casca de coco verde.
MF ROSA, FAP de ABREU, AAL Furtado, AKL Brígido, ERV NORÕES
Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2001., 2001
732001
Effect of hydraulic retention time on nitrification in an airlift biological reactor
AAL Furtado, RT Albuquerque, SGF Leite, RP Pecanha
Brazilian Journal of Chemical Engineering 15, 303-307, 1998
511998
Biofilm development and ammonia removal in the nitrification of a saline wastewater
MF Rosa, AAL Furtado, RT Albuquerque, SGF Leite, RA Medronho
Bioresource Technology 65 (1-2), 135-138, 1998
501998
Polpa de fruta congelada
VM MATTA, M Freire Junior, LMC Cabral, AAL Furtado
Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2005
362005
Medium optimization of protease production by Brevibacterium linens DSM 20158, using statistical approach
K Shabbiri, A Adnan, S Jamil, W Ahmad, B Noor, HM Rafique
Brazilian Journal of Microbiology 43, 1051-1061, 2012
342012
Contaminantes microbiológicos em polpas de açaí comercializadas na cidade de Belém-PA
K de Oliveira Cohen, VM da Matta, AAL Furtado, NL Medeiros, RC Chisté
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 5 (2), 2011
332011
The sensory acceptability of a tilapia (Oreochromis niloticus) mechanically separated meat-based spread
DDGC Freitas, ALSS Resende, AAL Furtado, L Tashima, HM Bechara
Brazilian Journal of Food Technology 15, 166-173, 2012
302012
Quantification and characterization of effluents from the seafood processing industry aiming at water reuse: A pilot study
JT Guimarães, ALM Souza, AIS Brígida, AAL Furtado, PCMS Chicrala, ...
Journal of water process engineering 26, 138-145, 2018
262018
Whey hydrolysate-based ingredient with dual functionality: From production to consumer's evaluation
L Ozorio, LP Silva, MV Prates, C Bloch Jr, CY Takeiti, DM Gomes, ...
Food research international 122, 123-128, 2019
192019
Use of bacterial cellulose as a fat replacer in emulsified meat products
AAN Oliveira, EFM MESQUITA, AAL Furtado
Food Science and Technology 42, e42621, 2021
182021
Efeito do tratamento térmico na concentração de carotenóides, compostos fenólicos, ácido ascórbico e capacidade antioxidante do suco de tangerina murcote
AS Dutra, AAL Furtado, S Pacheco, J Oiano Neto
Brazilian Journal of Food Technology 15, 198-207, 2012
162012
Development and nutritional and sensory evaluation of cachapinta (Pseudoplatystoma sp) pâté
CMO Lobo, R Torrezan, ÂAL de Furtado, R Antoniassi, DDGC Freitas, ...
Food Science & Nutrition 3 (1), 10-16, 2015
152015
Heat processing (HTST) of umbu (Spondias tuberosa Arruda Câmara) pulp
EA Oliveira, SV Borges, ÂAL Furtado, RCD Modesta, RO Godoy
Food Science and Technology 31, 923-928, 2011
132011
Development of a low commercial value fish-sausage from the fish trawling “mix” category
JLB GUIMARÃES, FAA CALIXTO, LAM KELLER, LE SILVA, ...
Food Science and Technology 39, 115-121, 2018
102018
Manual de processamento de conserva de pimenta.
AAL Furtado, FT da SILVA
Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2005., 2005
102005
Composição química e protéico-molecular da farinha de resíduos de camarão-sete-barbas (Xiphopenaeus Kroyeri).
AS Freitas, AB Lopes, MP Stephan, FEP Cornejo, AAL Furtado
Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos, Curitiba, v. 20 …, 2002
92002
Avaliação microbiológica e sensorial da polpa de goiaba tratada termicamente
AAL Furtado, LMC Cabral, MF Rosa, RCD Modesta, SM Pontes
Revista Brasileira de Fruticultura 22, 91-95, 2000
92000
O sistema não pode efectuar a operação agora. Tente mais tarde.
Artigos 1–20