Follow
Cleiton Márcio Pinto Braga
Cleiton Márcio Pinto Braga
PhD, Universidade Federal de São Carlos
Verified email at ctbe.cnpem.br - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Addition of feruloyl esterase and xylanase produced on-site improves sugarcane bagasse hydrolysis
CMP Braga, P da Silva Delabona, DJ da Silva Lima, DAA Paixão, ...
Bioresource technology 170, 316-324, 2014
612014
Biomass-to-bio-products application of feruloyl esterase from Aspergillus clavatus
ARL Damásio, CMP Braga, LB Brenelli, AP Citadini, F Mandelli, J Cota, ...
Applied microbiology and biotechnology 97, 6759-6767, 2013
612013
Caracterização físico-química e sensorial de geleias de goiaba preparadas com açúcar mascavo
LGV Fernandes, CMP Braga, S Kajishima, MHF Spoto, M Borges, ...
Revista Brasileira de Produtos Agroindustriais 15 (2), 167-172, 2013
122013
Avaliação da influência da fonte de carbono sobre a expressão de genes associados à degradação da biomassa vegetal durante o cultivo do fungo Trichoderma Harzianum P49P11 em reator
CMP Braga
Universidade Federal de São Carlos, 2018
2018
Produção das enzimas acessórias feruloil esterase e xilanase por fungos filamentosos isolados da região amazônica e sua aplicação na hidrólise do bagaço de canade-açúcar
CMP Braga
Universidade Federal de São Carlos, 2013
2013
Physicochemical and sensory characterization of guava jellies prepared with brown sugar.
LGV Fernandes, CMP Braga, S Kajishima, MHF Spoto, M Borges, ...
Revista Brasileira de Produtos Agroindustriais 15 (2), 167-172, 2013
2013
Análise sensorial de doce de leite pastoso e em barra: comparação entre marcas
CM Pereira, DM Rocumback, PML Kiyuna, CC Terrone, ALF Marino, ...
Nutrição Brasil 11 (2), 95-100, 2012
2012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–7