Seguir
Fábio Sussel
Fábio Sussel
Pesquisador Científico, APTA
Dirección de correo verificada de usp.br
Título
Citado por
Citado por
Año
Dietary administration of Bacillus subtilis on hematology and non-specific immunity of Nile tilapia Oreochromis niloticus raised at different stocking densities
GS Telli, MJT Ranzani-Paiva, D de Carla Dias, FR Sussel, CM Ishikawa, ...
Fish & shellfish immunology 39 (2), 305-311, 2014
2162014
Desenvolvimento da carcinicultura marinha no Brasil e no mundo: avanços tecnológicos e desafios
MM Natori, FR Sussel, ECB Santos, TC Previero, EMM Viegas, ...
Informações econômicas 41 (2), 61-73, 2011
402011
The fatty acid compositions of total, neutral and polar lipids in wild and farmed lambari (Astyanax altiparanae) (Garutti & Britski, 2000) broodstock
LU Gonçalves, G Parisi, A Bonelli, FR Sussel, EMM Viegas
Aquaculture Research 45 (2), 195-203, 2014
392014
Manejo alimentar de alevinos de tilápia do Nilo, Oreochromis niloticus (L.), associado às variáveis físicas, químicas e biológicas do ambiente
BTRR Loures, RP Ribeiro, L Vargas, HLM Moreira, FR Sussel, JA Povh, ...
Acta Scientiarum. Animal Sciences 23, 877-883, 2001
322001
Piscicultura no médio Paranapanema: situação e perspectivas
LMS Ayroza, FPB Furlanetto, D Ayroza, FR Sussel
Pesquisa e tecnologia 2 (2), 1-8, 2005
282005
Prebiotic, probiotic, and synbiotic in the diet of Nile tilapia post-larvae during the sex reversal phase
ERL de Araújo, LAL Barbas, CM Ishikawa, D de Carla Dias, FR Sussel, ...
Aquaculture international 26, 85-97, 2018
192018
Tilapicultura no Brasil e entraves na produção
FR Sussel
Agência Paulista de Tecnologia dos Agronegócios-Unidade de Pesquisa e …, 2013
182013
Taurine supplementation in diets for Nile tilapia (Oreochromis niloticus)
GS Gonçalves, MJP Ribeiro, RM Vidotti, FR Sussel
World Aquaculture, 6-10, 2011
172011
Economic feasibility of probiotic use in the diet of Nile tilapia, Oreochromis niloticus, during the reproductive period
DC Dias, FPB Furlaneto, FR Sussel, L Tachibana, GS Gonçalves, ...
Acta Scientiarum. Animal Sciences 42, e47960, 2020
142020
Criação de tilápias cresce vigorosamente no Brasil
FR Sussel
Anuário da Pecuária Brasileira, São Paulo: FNP, 2011
122011
Replacement of animal protein with vegetable protein in the diets of Astyanax altiparanae
FR Sussel, EMM Viegas, MM Evangelista, GS Gonçalves, FA Salles, ...
Acta Scientiarum. Animal Sciences 36, 343-348, 2014
112014
Tilapicultura no estado de São Paulo
FR Sussel
Pesquisa & Tecnologia 8 (2), 1-4, 2011
112011
Alimentação na Criação de Peixes em tanques-rede
FR Sussel
APTA (Agência Paulista de Tecnologia dos Agronegócios), Assis, SP, 4, 2008
102008
Hábito e seletividade alimentar de pós-larvas de piavuçu, Leporinus macrocephalus (Garavello & Britski, 1988), submetidas a diferentes dietas em cultivos …
RP Ribeiro, C Hayashi, EN Martins, LM Nieto, FR Sussel
Acta Scientiarum. Animal Sciences 23, 829-834, 2001
102001
Environmental manipulation on Astyanax altiparanae out-of-season spawning
M Machado-Evangelista, FR Sussel, E Romagosa
Latin american journal of aquatic research 47 (2), 292-302, 2019
82019
Burocracia atravanca a produção de tilápias
FR Sussel
Anualpec. v, 2013
52013
Fontes e níveis de proteína na alimentação do lambari-do-rabo-amarelo: desempenho prdutivo e análise econômica
FR Sussel
Universidade de São Paulo, 2012
52012
Coleta de amostras de sedimentos em viveiros de piscicultura
RP Ribeiro, E Sengik, NML Barrero, AL Ciola, HLM Moreira, FR Sussel, ...
Acta Scientiarum. Animal Sciences 27 (3), 399-403, 2005
42005
Growth performance and chemical composition of pacus (Piaractus mesopotamicus) fed with vegetable oil sources and alpha-lipoic acid.
ACL de Medeiros, JG Segura, KRB de Oliveira, FR Sussel, ...
Boletim do Instituto de Pesca 43 (Especial), 74-84, 2017
3*2017
Reproductive performance of lambaris fed with distillery dried grains.
RD Zimba, FR Sussel, KRB de Oliveira, JG Segura, CG de Lima, ...
Boletim do Instituto de Pesca 43 (1), 20-34, 2017
22017
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20