Get my own profile
Public access
View all3 articles
3 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Jorge Alberto Vieira CostaProfessor - Food Engineering and Biochemical Engineering - Federal University of Rio GrandeVerified email at furg.br
- Jaqueline Garda BuffonProfessor, Universidade Federal do Rio GrandeVerified email at furg.br
- Melissa Gurgel Adeodato VieiraFaculdade de Engenharia Química, UNICAMPVerified email at unicamp.br
- Maria Augusta de Carvalho SilvelloDoutoranda, Universidade Estadual de CampinasVerified email at dac.unicamp.br
- Rosana GoldbeckProfessora Associada MS 5.1 FEA UNICAMPVerified email at unicamp.br
- Janine Passos Lima da SilvaPesquisador, Microbiologia de Alimentos, Embrapa Agroindústria de AlimentosVerified email at embrapa.br
- Eliane CollaProfessor na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos - Engenharia de Alimentos - UTFPR/CampusVerified email at utfpr.edu.br
- Ana Priscila Centeno da RosaProfessor, Federal University of Rio GrandeVerified email at furg.br
- Andreia AnschauDepartment of Food Engineering, State University of Midwestern of ParanáVerified email at unicentro.br
- JORGE CUÉLLAR ANTEQUERACATEDRÁTICO DE INGENIERÍA QUÍMICA, UNIVERSIDAD DE SALAMANCAVerified email at usal.es
- Pedro Garcia Pereira da SilvaInstitute of Food Technology
Follow