Seguir
ANA CLAUDIA MAZZONETTO
Título
Citado por
Citado por
Ano
Perceptions and choices of Brazilian children as consumers of food products
AC Mazzonetto, GMR Fiates
Appetite 78, 179-184, 2014
392014
Cooking skills during the Covid-19 pandemic
PL Uggioni, CMF Elpo, APG Geraldo, AC Fernandes, AC Mazzonetto, ...
Revista de Nutrição 33, e200172, 2020
312020
Percepções de indivíduos sobre o ato de cozinhar no ambiente doméstico: revisão integrativa de estudos qualitativos
AC Mazzonetto, M Dean, GMR Fiates
Ciência & Saúde Coletiva 25, 4559-4571, 2020
202020
Content of Brazilian supermarket circulars do not reflect national dietary guidelines
AM Camargo, JP Farias, AC Mazzonetto, M Dean, GMR Fiates
Health promotion international 35 (5), 1052-1060, 2020
202020
Finding my own way in the kitchen from maternal influence and beyond–A grounded theory study based on Brazilian women's life stories
AC Mazzonetto, IS Le Bourlegat, JLG Dos Santos, M Spence, M Dean
Appetite 150, 104677, 2020
152020
Front-of-pack nutrition labels: perceptions and preferences of Brazilian adult consumers
AC Mazzonetto, AC Fernandes, AD de Souza, VM Rodrigues, T Scapin, ...
British Food Journal 124 (11), 3888-3906, 2022
62022
Perceptions about home cooking: an integrative review of qualitative studies
AC Mazzonetto, M Dean, GMR Fiates
Ciência & Saúde Coletiva 25, 4559-4571, 2020
62020
Habilidades culinárias em tempos de pandemia pela Covid-19
PL UGGIONI, CMF ELPO, APG GERALDO, AC FERNANDES, ...
Revista de Nutrição 33, 2020
52020
Home availability of ultraprocessed foods in families who prepare meals at home
TR Prado, AC Mazzonetto, AM Botelho, GMR Fiates
Revista de Nutrição 35, e210249, 2022
22022
Decision flowchart for food classification by the extension and purpose of industrial processing: update and practical application
AM Botelho, AM Camargo, AC Mazzonetto, GMR Fiates
Revista de Nutrição 35, e210184, 2022
12022
ESCOLHAS ALIMENTARES E COMPORTAMENTO DE CONSUMO: percepções de escolares da rede pública de ensino de Florianópolis, SC
AC Mazzonetto
Florianópolis, 2012
12012
Adults' perception of the act of cooking in the domestic food environment: a scoping review protocol
AC Mazzonetto, CM do Vale Pereira, RK Fabri, SS de Almeida, ...
CONTRIBUCIONES A LAS CIENCIAS SOCIALES 17 (7), e8355-e8355, 2024
2024
Perceptions of Brazilian young adults about cooking
AM de Camargo, AC Mazzonetto, IS Le Bourlegat, M Dean, GMR Fiates
DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde 18, e69961-e69961, 2023
2023
Percepções de adultos jovens brasileiros sobre o ato de cozinhar
AM Camargo, AC Mazzonetto, IS Le Bourlegat, M Dean, GMR Fiates
Demetra (Rio J.), 69961-69961, 2023
2023
Disponibilidade de alimentos ultraprocessados nos domicílios de famílias que preparam refeições em casa
TR PRADO, AC MAZZONETTO, AM BOTELHO, GMR FIATES
Revista de Nutrição 35, e210249, 2022
2022
Fluxograma de decisão para classificação de alimentos conforme a extensão e propósito do processamento industrial: atualização e aplicação prática
AM BOTELHO, AM CAMARGO, AC MAZZONETTO, GMR FIATES
Revista de Nutrição 35, e210184, 2022
2022
Significados e práticas relacionados ao ato de cozinhar: estudo intergeracional com mulheres utilizando a Teoria Fundamentada nos Dados
AC Mazzonetto
2019
Percepções de indivíduos sobre o ato de cozinhar no ambiente doméstico: revisão integrativa de estudos qualitativos Perceptions of home cooking: an integrative review of …
AC Mazzonetto, M Dean, GMR Fiates
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–18