Perceptions and choices of Brazilian children as consumers of food products AC Mazzonetto, GMR Fiates Appetite 78, 179-184, 2014 | 39 | 2014 |
Cooking skills during the Covid-19 pandemic PL Uggioni, CMF Elpo, APG Geraldo, AC Fernandes, AC Mazzonetto, ... Revista de Nutrição 33, e200172, 2020 | 31 | 2020 |
Percepções de indivíduos sobre o ato de cozinhar no ambiente doméstico: revisão integrativa de estudos qualitativos AC Mazzonetto, M Dean, GMR Fiates Ciência & Saúde Coletiva 25, 4559-4571, 2020 | 21 | 2020 |
Content of Brazilian supermarket circulars do not reflect national dietary guidelines AM Camargo, JP Farias, AC Mazzonetto, M Dean, GMR Fiates Health promotion international 35 (5), 1052-1060, 2020 | 21 | 2020 |
Finding my own way in the kitchen from maternal influence and beyond–A grounded theory study based on Brazilian women's life stories AC Mazzonetto, IS Le Bourlegat, JLG Dos Santos, M Spence, M Dean Appetite 150, 104677, 2020 | 16 | 2020 |
Front-of-pack nutrition labels: perceptions and preferences of Brazilian adult consumers AC Mazzonetto, AC Fernandes, AD de Souza, VM Rodrigues, T Scapin, ... British Food Journal 124 (11), 3888-3906, 2022 | 8 | 2022 |
Perceptions about home cooking: an integrative review of qualitative studies AC Mazzonetto, M Dean, GMR Fiates Ciência & Saúde Coletiva 25, 4559-4571, 2020 | 6 | 2020 |
Habilidades culinárias em tempos de pandemia pela Covid-19 PL UGGIONI, CMF ELPO, APG GERALDO, AC FERNANDES, ... Revista de Nutrição 33, 2020 | 5 | 2020 |
Home availability of ultraprocessed foods in families who prepare meals at home TR Prado, AC Mazzonetto, AM Botelho, GMR Fiates Revista de Nutrição 35, e210249, 2022 | 2 | 2022 |
Decision flowchart for food classification by the extension and purpose of industrial processing: update and practical application AM Botelho, AM Camargo, AC Mazzonetto, GMR Fiates Revista de Nutrição 35, e210184, 2022 | 1 | 2022 |
ESCOLHAS ALIMENTARES E COMPORTAMENTO DE CONSUMO: percepções de escolares da rede pública de ensino de Florianópolis, SC AC Mazzonetto Florianópolis, 2012 | 1 | 2012 |
ADULTS'PERCEPTION OF THE ACT OF COOKING IN THE DOMESTIC FOOD ENVIRONMENT: A SCOPING REVIEW PROTOCOL AC Mazzonetto, CM do Vale Pereira, RK Fabri, SS de Almeida, ... OSF, 2024 | | 2024 |
Perceptions of Brazilian young adults about cooking AM de Camargo, AC Mazzonetto, IS Le Bourlegat, M Dean, GMR Fiates DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde 18, e69961-e69961, 2023 | | 2023 |
Percepções de adultos jovens brasileiros sobre o ato de cozinhar AM Camargo, AC Mazzonetto, IS Le Bourlegat, M Dean, GMR Fiates Demetra (Rio J.), 69961-69961, 2023 | | 2023 |
Disponibilidade de alimentos ultraprocessados nos domicílios de famílias que preparam refeições em casa TR PRADO, AC MAZZONETTO, AM BOTELHO, GMR FIATES Revista de Nutrição 35, e210249, 2022 | | 2022 |
Fluxograma de decisão para classificação de alimentos conforme a extensão e propósito do processamento industrial: atualização e aplicação prática AM BOTELHO, AM de CAMARGO, AC MAZZONETTO, GMR FIATES Revista de Nutrição 35, e210184, 2022 | | 2022 |
Significados e práticas relacionados ao ato de cozinhar: estudo intergeracional com mulheres utilizando a Teoria Fundamentada nos Dados AC Mazzonetto | | 2019 |
‘Recognizing Myself as a Home Cook’-Culinary Trajectories of Southern Brazilian Women AC Mazzonetto, JLG dos Santos, M Dean, GMR Fiates Culinary Trajectories of Southern Brazilian Women, 0 | | |
Percepções de indivíduos sobre o ato de cozinhar no ambiente doméstico: revisão integrativa de estudos qualitativos Perceptions of home cooking: an integrative review of … AC Mazzonetto, M Dean, GMR Fiates | | |