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Patricia Bachiega
Patricia Bachiega
Escola Superior de Agricultura "Luiz de Queiroz"/USP
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Ano
Antioxidant and antiproliferative activities in different maturation stages of broccoli (Brassica oleracea Italica) biofortified with selenium
P Bachiega, JM Salgado, JE de Carvalho, ALTG Ruiz, K Schwarz, ...
Food chemistry 190, 771-776, 2016
1582016
Neuroprotective effects of pomegranate peel extract after chronic infusion with amyloid-β peptide in mice
MC Morzelle, JM Salgado, M Telles, D Mourelle, P Bachiega, HS Buck, ...
PloS one 11 (11), e0166123, 2016
992016
Caracterização química e física de frutos de curriola, gabiroba e murici provenientes do cerrado brasileiro
MC MORZELLE, P BACHIEGA, ECDE SOUZA, V BOAS, EV DE BARROS, ...
Revista Brasileira de Fruticultura 37, 96-103, 2015
952015
Potential benefits of phenolics from pomegranate pulp and peel in Alzheimer’s disease: Antioxidant activity and inhibition of acetylcholinesterase
MC Morzelle, JM Salgado, AP Massarioli, P Bachiega, A de Oliveira Rios, ...
Journal of Food Bioactives 5, 136–141-136–141, 2019
462019
Characterization, antioxidant potential and cytotoxic study of mangaba fruits
CF Assumpção, P Bachiega, MC Morzelle, DL Nelson, EA Ndiaye, ...
Ciência Rural 44, 1297-1303, 2014
372014
Néctar misto de mangaba (Hancoria speciosa Gomes) e cagaita (Eugenia dysenterica): Perfil sensorial e características físico-químicas
CF Assumpção, P Bachiega, A Santana, MC Morzelle, BM Vilas Boas, ...
Revista Brasileira de Produtos Agroindustriais 15 (3), 219-224, 2013
212013
Chemical and physical charecteriztion of fruits from cerrado: curriola, gabiroba and murici
MC Morzelle, P Bachiega, ECDE SOUZA, V BOAS, EV DE BARROS, ...
Revista Brasileira de Fruticultura 37, 96-103, 2015
202015
Benchtop and handheld energy-dispersive X-ray fluorescence (EDXRF) as alternative for selenium concentration measurement in biofortified broccoli seedling
P Bachiega, E de Almeida, JM Salgado, MAZ Arruda, EL Lehmann, ...
Food analytical methods 12, 1520-1527, 2019
82019
Avaliação sensorial de iogurte à base de pitaia (Hylocereus undatus), enriquecido com quinoa (Chenopodium quinoa) e sucralose
ATMC Santana, P Bachiega, MC Morzelle, LR de Abreu, EC de Souza
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 67 (389), 15-20, 2012
82012
Yellow-colored extract from cashew byproduct–Nonclinical safety assessment
GG da Silva, A Della Torre, LE de Oliveira Braga, P Bachiega, SV Tinti, ...
Regulatory Toxicology and Pharmacology 115, 104699, 2020
72020
Perfil físico-químico e nutricional de iogurte à base de pitaia (Hylocereus undatus), enriquecido com quinoa (Chenopodium quinoa) e sucralose
A Santana, P Bachiega, RQ Assis, AO Rios, EC Souza
Revista Brasileira de Produtos Agroindustriais 17 (3), 285-292, 2015
52015
Estado nutricional de profissionais em ambiente pré-escolar
VF do Nascimento, P Bachiega, AG Lemes, FM de Moraes Mendes
Revista Gestão & Saúde 6 (1), 323-335, 2015
52015
T.; Schwarz, K.; Tezotto, T.; Morzelle, MC Antioxidant and antiproliferative activities in different maturation stages of broccoli (Brassica oleracea Italica) biofortified with …
P Bachiega, JM Salgado, JE de Carvalho, AL Ruiz
Food Chem 190, 771-776, 2016
42016
Caracterização, potencial antioxidante e estudo citotóxico de frutos de mangaba
CF Assumpção, P Bachiega, MC Morzelle, DL Nelson, EA Ndiaye, ...
Ciência Rural 44, 1297-1303, 2014
32014
Biofortification of broccoli seedlings with selenium: influence on bioactive compounds and in vivo toxicity
P Bachiega
Universidade de São Paulo, 2018
22018
Chemical, physical and nutritional profile of dragon fruit (Hylocereus undatus) yogurt enriched with quinoa (Chenopodium quinoa) and sucralose.
A Santana, P Bachiega, RQ Assis, AO Rios, ÉC Souza
12015
Atividade antiproliferativa in vitro em diferentes estádios de maturação do brócolis (Brassica oleracea L. var. itálica) biofortificados ou não com selênio
P Bachiega
Universidade de São Paulo, 2014
12014
Estilo de vida de homens de uma comunidade no sudeste de Mato Grosso, Brasil
VF do Nascimento, P Bachiega, AG Lemes, RF Demarchi, MM Maciel
Revista Gestão & Saúde 5 (3), 961-976, 2014
12014
Mixed nectar of Mangaba (Hancornia speciosa Gomes) and Cagaita (Eugenia dysenterica): sensory profile and physico-chemical characteristics.
CF Assumpção, P Bachiega, A Santana, MC Morzelle, BMV Boas, ...
Revista Brasileira de Produtos Agroindustriais 15 (3), 219-224, 2013
12013
Sensory evaluation and microbiological of dragon fruit (Hylocereus undatus) yogurt, enriched with quinoa (Chenopodium quinoa) and sucralose
ATMC Santana, P Bachiega, MC Morzelle, LR de Abreu, EC de Souza
JOURNAL OF CANDIDO TOSTES DAIRY INSTITUTE 67 (389), 21-25, 2012
12012
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