Follow
Elisabete Maria Macedo Viegas
Elisabete Maria Macedo Viegas
Professor da Zootecnia, Universidade de São Paulo
Verified email at usp.br
Title
Cited by
Cited by
Year
Amino acid composition of processed fish silage using different raw materials
RM Vidotti, EMM Viegas, DJ Carneiro
Animal feed science and technology 105 (1-4), 199-204, 2003
2962003
Acid and Fermented Silage Characterization and Determination of Apparent Digestibility Coefficient of Crude Protein for Pacu Piaractus mesopotamicus
RM Vidoiti, DJ Carneiro, EMM Viegas
Journal of the World Aquaculture Society 33 (1), 57-62, 2002
992002
Defumação da tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus) inteira eviscerada e filé: aspectos referentes às características organolépticas, composição centesimal e perdas ocorridas …
MLR Souza, AE Baccarin, EMM Viegas, SN Kronka
Revista Brasileira de Zootecnia 33, 27-36, 2004
832004
Efeito da lavagem e da adição de aditivos sobre a estabilidade de carne mecanicamente separada de tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus) durante estocagem a-18 ºC
PG Kirschnik, EM Macedo-Viegas
Food Science and Technology 29, 200-206, 2009
742009
Influência do método de filetagem e categorias de peso sobre rendimento de carcaça, filé e pele da tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus)
MLR Souza, EM Macedo-Viegas, SN Kronka
Revista Brasileira de Zootecnia 28, 1-6, 1999
721999
Quality of sausage elaborated using minced Nile Tilapia submmitted to cold storage
PRC Oliveira Filho, CS Fávaro-Trindade, MA Trindade, JCC Balieiro, ...
Scientia Agricola 67, 183-190, 2010
702010
ESTUDO DA CARCAÇA DE TILÁPIA DO NILO (Oreochromis niloticus), EM QUATRO CATEGORIAS DE PESO
EM Macedo-Viegas, MLR de Souza, S do Nascimento Kronka
Revista Unimar 19 (3), 863-870, 1997
621997
Elaboration of sausage using minced fish of Nile tilapia filleting waste
PRC Oliveira Filho, F Maria Netto, KK Ramos, MA Trindade, EMM Viegas
Brazilian Archives of Biology and Technology 53, 1383-1391, 2010
592010
Efeito do peso de tilápia no nilo (Oreochromis niloticus) sobre e rendimento e a qualidade de seus filés defumados com e sem pele
MLR Souza, EMM Viegas, PJA Sobral, SN Kronka
Food Science and Technology 25, 51-59, 2005
582005
Pré-processamento e conservação do pescado produzido em piscicultura
EM Macedo-Viégas, MLR Souza
Tópicos especiais em piscicultura de água doce tropical intensiva, 2004
582004
Evaluation of physicochemical and sensory properties of sausages made with washed and unwashed mince from Nile tilapia by-products
PRC de Oliveira Filho, EMM Viegas, ES Kamimura, MA Trindade
Journal of Aquatic Food Product Technology 21 (3), 222-237, 2012
452012
Métodos de abate e qualidade da carne de peixe
EMM Viegas, FA Pimenta, TC Previero, LU Gonçalves, JP Durães, ...
Archivos de Zootecnia 61 (237), 41-50, 2012
412012
The fatty acid compositions of total, neutral and polar lipids in wild and farmed lambari (Astyanax altiparanae) (Garutti & Britski, 2000) broodstock
LU Gonçalves, G Parisi, A Bonelli, FR Sussel, EMM Viegas
Aquaculture Research 45 (2), 195-203, 2014
392014
Desenvolvimento da carcinicultura marinha no Brasil e no mundo: avanços tecnológicos e desafios
MM Natori, FR Sussel, ECB Santos, TC Previero, EMM Viegas, ...
Informações econômicas 41 (2), 61-73, 2011
392011
Efeito das classes de peso sobre a composição corporal e o rendimento de processamento de matrinxã (Brycon cephalus)
EM Macedo-Viegas, CMDF Scorvo, RM Vidotti, EM Secco
Acta Scientiarum. Animal Sciences 22, 725-728, 2000
372000
Processing yield and chemical composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) with regard to body weight
MLR Souza, EM Macedo-Viegas, JAS Zuanon, MRB Carvalho, ESR Goes
Acta Scientiarum. Animal Sciences 37, 103-108, 2015
322015
How stunning methods affect the quality of Nile tilapia meat
PRC Oliveira Filho, CAF Oliveira, PJA Sobral, JCC Balieiro, MM Natori, ...
CyTA-Journal of Food 13 (1), 56-62, 2015
312015
Effects of hot and cold smoking processes on organoleptic properties, yield and composition of matrinxa fillet
MLRS Franco, EMM Viegas, SN Kronka, RM Vidotti, M Assano, ...
Revista Brasileira de Zootecnia 39, 695-700, 2010
302010
Physicochemical and sensory characteristics of snack made with minced Nile tilapia
JDPC Netto, PRC Oliveira Filho, J Lapa-Guimarães, EMM Viegas
Food Science and Technology 34, 591-596, 2014
292014
Development of quality index method (QIM) scheme for Acoupa weakfish (Cynoscion acoupa)
APB dos Santos, MM Kushida, EMM Viegas, J Lapa-Guimarães
LWT-Food Science and Technology 57 (1), 267-275, 2014
272014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20