Charqui meats as fermented meat products: role of bacteria for some sensorial properties development MF Pinto, EHG Ponsano, BDGM Franco, M Shimokomaki Meat Science 61 (2), 187-191, 2002 | 78 | 2002 |
Phototrophic growth of Rubrivivax gelatinosus in poultry slaughterhouse wastewater EHG Ponsano, CZ Paulino, MF Pinto Bioresource technology 99 (9), 3836-3842, 2008 | 71 | 2008 |
Charqui meats are hurdle technology meat products M Shimokomaki, BDGM Franco, TM Biscontini, MF Pinto, NN Terra, ... Food Reviews International 14 (4), 339-349, 1998 | 69 | 1998 |
Evaluation of survival of Staphylococcus aureus and Clostridium botulinum in charqui meats JAF Lara, SWB Senigalia, T Oliveira, IS Dutra, MF Pinto, M Shimokomaki Meat Science 65 (1), 609-613, 2003 | 67 | 2003 |
Chemical composition of Rhodocyclus gelatinosus biomass produced in poultry slaughterhouse wastewater EHG Ponsano, PM Lacava, MF Pinto Brazilian Archives of Biology and technology 46, 143-147, 2003 | 60 | 2003 |
Performance and color of broilers fed diets containing Rhodocyclus gelatinosus biomass EHG Ponsano, MF Pinto, M Garcia-Neto, PM Lacava Brazilian Journal of Poultry Science 6, 237-242, 2004 | 55 | 2004 |
Cultivation of Rubrivivax gelatinosus in fish industry effluent for depollution and biomass production LKF de Lima, EHG Ponsano, MF Pinto World Journal of Microbiology and Biotechnology 27, 2553-2558, 2011 | 43 | 2011 |
Características de carcaça e qualidade de carne de novilhos superprecoces de três grupos genéticos PMRC Pereira, MF Pinto, UGP Abreu, JAF Lara Pesquisa Agropecuária Brasileira 44, 1520-1527, 2009 | 40 | 2009 |
Uso de aditivos em rações para suínos nas fases de creche, crescimento e terminação OM Junqueira, LCGS Barbosa, AA Pereira, LF Araújo, M Garcia Neto, ... Revista Brasileira de Zootecnia 38, 2394-2400, 2009 | 35 | 2009 |
Fatores que influenciam a textura da carne de novilhos Nelore e cruzados Limousin-Nelore RJB Heinemann, MF Pinto, PF Romanelli Pesquisa Agropecuária Brasileira 38, 939-971, 2003 | 35 | 2003 |
Rhodocyclus gelatinosus biomass for egg yolk pigmentation EHG Ponsano, MF Pinto, MG Neto, PM Lacava Journal of Applied Poultry Research 13 (3), 421-425, 2004 | 30 | 2004 |
Efeito da injeção de diferentes concentrações de cloreto de cálcio na textura e aceitabilidade de carne bovina maturada RJB Heinemann, MF Pinto Food Science and Technology 23, 146-150, 2003 | 25* | 2003 |
Isolation of Rhodocyclus gelatinosus from poultry slaughterhouse wastewater EHG Ponsano, PM Lacava, MF Pinto Brazilian Archives of Biology and Technology 45, 445-449, 2002 | 23 | 2002 |
Recuperação de pastagens de Brachiaria decumbensdegradada com introdução de Stylosanthes e adubação fosfatada1 CES Fabrice, CV Soares Filho, MF Pinto, SHV Perri, U Cecato, ... Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal 16, 758-771, 2015 | 22 | 2015 |
Desempenho produtivo e qualidade da carne de frangos alimentados com ração contendo óleo de linhaça KTT Murakami, MF Pinto, EHG Ponsano, M Garcia Neto Pesquisa Agropecuária Brasileira 45, 401-407, 2010 | 22 | 2010 |
Método simples para estimar encurtamento pelo frio em carne bovina RJB Heinemann, MF Pinto, EHG Ponsano, SHV Perri Ciência Rural 32, 335-339, 2002 | 22 | 2002 |
Efeito do consumo de óleo de linhaça e de vitamina E no desempenho e nas características de carcaças de frangos de corte APS Almeida, MF Pinto, LB Poloni, EHG Ponsano, M Garcia Neto Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia 61, 698-705, 2009 | 21 | 2009 |
Variaçäo sazonal e correlaçäo entre propriedades do leite utilizadas na avaliaçäo de qualidade EHG Ponsano, MF Pinto, JAF Lara, FC Piva Hig. aliment, 35-9, 1999 | 21 | 1999 |
Controle de Staphylococcus aureus em charques (jerked beef) por culturas iniciadoras MF Pinto, EHG PONSANO, BDGM FRANCO, M Shimokomaki Food Science and Technology 18, 200-204, 1998 | 21 | 1998 |
Digestible methionine+ cysteine in the diet of commercial layers and its influence on the performance, quality, and amino acid profile of eggs and economic evaluation TSM Carvalho, LS Sousa, FA Nogueira, DP Vaz, MM Saldanha, ... Poultry science 97 (6), 2044-2052, 2018 | 20 | 2018 |