Seguir
Renata Nassu
Renata Nassu
Pesquisadora A, Embrapa Pecuária Sudeste
E-mail confirmado em embrapa.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Oxidative stability of fermented goat meat sausage with different levels of natural antioxidant
RT Nassu, LAG Gonçalves, MAAP da Silva, FJ Beserra
Meat science 63 (1), 43-49, 2003
2642003
Pesquisa de Salmonella sp., Listeria sp. e microrganismos indicadores higiênico-sanitários em queijos produzidos no estado do Rio Grande do Norte
T Feitosa, MF Borges, RT Nassu, ÉHF Azevedo, CR Muniz
Food Science and Technology 23, 162-165, 2003
1592003
Genome scan for meat quality traits in Nelore beef cattle
PC Tizioto, JE Decker, JF Taylor, RD Schnabel, MA Mudadu, FL Silva, ...
Physiological genomics 45 (21), 1012-1020, 2013
1462013
Genome-wide association study for intramuscular fat deposition and composition in Nellore cattle
ASM Cesar, LCA Regitano, GB Mourão, RR Tullio, DPD Lanna, RT Nassu, ...
BMC genetics 15, 1-15, 2014
1242014
Determination of melting point of vegetable oils and fats by differential scanning calorimetry (DSC) technique.
RT Nassu, LAG Gonçalves
Grasas y Aceites 50 (1), 16-21, 1999
1061999
Heat shock and structural proteins associated with meat tenderness in Nellore beef cattle, a Bos indicus breed
ME Carvalho, G Gasparin, MD Poleti, AF Rosa, JCC Balieiro, CA Labate, ...
Meat science 96 (3), 1318-1324, 2014
1042014
The effects of feeding flaxseed to beef cows given forage based diets on fatty acids of longissimus thoracis muscle and backfat
RT Nassu, MER Dugan, ML He, TA McAllister, JL Aalhus, N Aldai, ...
Meat science 89 (4), 469-477, 2011
962011
Perfil de contaminação por Staphylococcus e suas enterotoxinas e monitorização das condições de higiene em uma linha de produção de queijo de coalho
MF Borges, RT Nassu, JL Pereira, APC Andrade, AY Kuaye
Ciência Rural 38, 1431-1438, 2008
772008
Análise físico-química, microbiológica e sensorial de frutos de manga submetidos à desidratação osmótico-solar
MCC Brandão, GA Maia, DP Lima, EJS Parente, CC Campello, RT Nassu, ...
Revista Brasileira de Fruticultura 25, 38-41, 2003
742003
Differences in the skeletal muscle transcriptome profile associated with extreme values of fatty acids content
ASM Cesar, LCA Regitano, MD Poleti, SCS Andrade, PC Tizioto, ...
BMC genomics 17, 1-16, 2016
622016
Bebidas fermentadas a partir de frutos tropicais
CR Muniz, MF Borges, FAP Abreu, RT Nassu, CAS Freitas
Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos 20 (2), 309-322, 2002
612002
Calcium and potassium content in beef: Influences on tenderness and associations with molecular markers in Nellore cattle
PC Tizioto, CF Gromboni, AR de Araujo Nogueira, MM de Souza, ...
Meat science 96 (1), 436-440, 2014
572014
Microrganismos patogênicos e indicadores em queijo de coalho produzido no estado do Ceará, Brasil
MF Borges, T FEITOSA, RT Nassu, CR Muniz, EHF Azevedo, ...
Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos 21 (1), 31-40, 2003
542003
Genomic structure and marker-derived gene networks for growth and meat quality traits of Brazilian Nelore beef cattle
MA Mudadu, LR Porto-Neto, FB Mokry, PC Tizioto, PSN Oliveira, ...
Bmc Genomics 17, 1-16, 2016
522016
Influência da concentração e da proporção fruto: xarope na desidratação osmótica de bananas processadas
PHM Sousa, GA Maia, MSM Souza Filho, RW Figueiredo, RT Nassu, ...
Food Science and Technology 23, 126-130, 2003
512003
Mate extract as feed additive for improvement of beef quality
A de Zawadzki, LOR Arrivetti, MP Vidal, JR Catai, RT Nassu, RR Tullio, ...
Food Research International 99, 336-347, 2017
482017
Diagnóstico das condições de processamento e caracterização físico-química de queijos regionais e manteiga no Rio Grande do Norte.
RT NASSU, RS Araújo, CGM Guedes, RGA Rocha
Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2003., 2003
432003
Effect of α-tocopherol tissue levels on beef quality
RT Nassu, MER Dugan, M Juárez, JA Basarab, VS Baron, JL Aalhus
Animal 5 (12), 2010-2018, 2011
412011
Detection of quantitative trait loci for mineral content of Nelore longissimus dorsi muscle
PC Tizioto, JF Taylor, JE Decker, CF Gromboni, MA Mudadu, ...
Genetics Selection Evolution 47, 1-9, 2015
392015
Type of packaging affects the colour stability of vitamin E enriched beef
RT Nassu, B Uttaro, JL Aalhus, S Zawadski, M Juárez, MER Dugan
Food Chemistry 135 (3), 1868-1872, 2012
362012
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20